Aerobik - Tereni
BEOGRAD GYM 1
Adresa
Francuska 26
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
064/1199 635
Email
beogym@beocity.net
Prostor se nalazi u samom centru grada na dva nivoa, površine od 450 m2. Celokupan prostor je klimatizovan i osvetljen prirodnom svetlošću. Na prvom nivou se nalazi mini protein bar. Postoji oko 30 sprava sa i bez opterećenja, što je pogodno kako za rekreativce tako i za vrhunske sportiste i klubove. Svaki mišić vašeg tela biće sigurno ovde oblikovan. Na drugom nivou nalazi se kardio prostor sa dve trake, dva bicikla, skijaško trčanje i trenažeri marke Life fitness sa posebnim digitalnim programom fitness treninga. U maloj personalnoj sali za aerobik i personalne treninge, programe vode treneri u malim grupama do 10 članova. Velika sala za aerobik povrsine 250 m2 ima posebnu binu sa neizbežnom muzikom.
Ponuda: aerobik, joga, pilates, power pilates, mix aerobik, tae bo, latino aerobik, jessersize, Fat burner, korektivna gimnastika, Capoiera, plesna škola "Flash Dunja".
Aerobik i fitness centar STAR
Adresa
Vojvode Dobrnjca 50a; Čarlija Čaplija 39 (Hala Pionir)
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/33.90.866
Telefon
065/AFCSTAR
- Ekskluzivni prostori na dve lokacije od 700 m2 i 300 m2 namenjeni isključivo lepšem polu
- Posebno ventilirani i klimatizovani prostor za vežbanje
- Pet sala namenjenih grupnim aerobic, body & mind programima
- Fitness sala opremljena cardio i strenght opremom vodećih svetskih proizvođača
- Spinning sala
- Pilates studio
- Personalni trening
- Fitness tim čine fakultetski obrazovani profesionalci koji se stalno usavršavaju širom sveta
- Programi ishrane
Centar za kulturu i sport ŠUMICE
Adresa
Ustanička 125
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3837-556
Delatnost Centra su sport, obrazovanje i kultura. Površina objekta od 5817 m2 obuhvata poslovni, funkcionalni, prateći i tehnički prostor. Velika sportska dvorana na tribinama ima 1000 mesta za sedenje i 250 mesta za stajanje. Centar ima i salu sa pozornicom sa 350 mesta, pres salu, salu za stoni tenis... Namenjen je za rukomet, košarku, odbojku, stoni tenis, mali fudbal i borilačke sportove. U univerzalnim salama organizuju se škole i kursevi za stoni tenis, karate, aerobik, aikido, mačevanje i umetnički ples
Strane:
< 1