Klizalište - Hala PINGVIN

Adresa
Jurija Gagarina 78
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/217 81 83
Telefon
011/217 81 84

Sportovi vezani za ovaj unos:
Hokej | Klizanje

Fotografije:

Komentari:

ukoliko imate dete sa viskom adrenalina uzrasta 4 do 5 godina ,posetite obavezno ovo mesto ,vasa deca ce ili spavati ili postati pravi sportisti ,svi ce biti puni utisaka.
13.4.2010
Autor: iva
U ovom carobnom mestu postoji 2 kluba Olimpik za umetnicko klizanje i Beostar za hokej na ledu.Oba se bave vrhunskim sportom i na najbolji moguci nacin decom.I muzevi imaju gde da ostave zene na spratu na fitnes ,pa da na miru pijuckaju kafu u kaficu.
13.4.2010
Autor: iva
Posto se bavim umetnickim klizanjem od svoje cetvrte godine ,a sad imam pet,zelim da pozovem sve koji hoce da vide kako trenira jedna prava devojcica da dodju na treninge klizackog kluba Olimpik.Imamo subotom i balet gde se protezemo do mile volje.Naravno treneri i drugari su najbolji i ja ih volim,tu su i puno volje i truda.Pozdrav svim sportistima i onima koji se bave decom. Kada si mali kao ja ceo svet je tvoj.Pokusaj da zdravo zivis i uspes.Voli vas IVONA.
13.4.2010
Autor: Ivona Vasic
U subotu i nedelju 17. i 18 .aprila 2010.se moje velike drugarice klizacice iz kluba OLIMPIK takmice u hali Pionir,protiv klizacica iz drugih klubova . Ulaz se ne naplacuje.Svi koji hoce kao ja da ih bodre, nek dodju od ranog jutra i toplo se obuku.Zelim im svima puno srece,nek najbolje pobede!
13.4.2010
Autor: Ivona Vasic
Pocela je sezona letnjih treninga,klizackog kluba Olimpik.Vozimo rolere,klizaljke sa tockovima i uzivamo trenirajuci u zdravoj prirodi.Smisljamo kako da izvodimo nastupe u predstojecoj zimskoj sezoni kojima cemo obradovati sve koji hoce da posete klizaliste na Novom Beogradu.Za prave ljubitelje ovog sporta uzivanje je zagarantovano.
10.5.2010
Autor: Ivona Vasic
Svi mi svoja krila zasluzimo s puno rada,volje i ljubavi, a onda nastupa carolija!Klizacki klub Olimpik 29.decembra pravi svoju Novogodisnju reviju.Lepo je videti maskirane klizace na ledu u veseloj atmosferi.Klizaliste Pingvin je najlepse mesto za odrastanje!Sada sam porasla ,imam vise medalja nego godina i treniram rado svaki dan.Hvala svim mojim trenerima,porodici,drugarima,uciteljici i narocito Pingvinima sto su bili moj tim.Puno vas volimo,dodjite na klizanje.Toplo vam preporucujem sve le
23.12.2012
Autor: Ivona Vasic
Toplo vam preporucujem sve ledeno i zelim puno srece buducim malim klizacima!Poljubac za mene od vas i ostalih zimskih princeza!
23.12.2012
Autor: Ivona Vasic
Srecna Nova 2013.! Puno leda,pahulja i snega,klizanja i skokova,pirueta,lasti,sporta,zdravlja ,muzike,igre,smeha,zabave,ljubavi i dobrote nadjite u sebi jer zimske bajke postoje!
23.12.2012
Autor: Ivona Vasic
Autor:
Komentar: