Plivanje - Tereni
Klub za vodene sportove Mornar
Adresa
Cara Dušana 2
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
063 211 396
Email
info@h2o-sports.org
Mi volimo plivanje, ronjenje, vaterpolo i sve ostale sportove na vodi i želimo da to podelimo sa Vama. Pridružite nam se u našoj velikoj avanturi!

Dokazano je da sportske navike stečene u detinjstvu utiču na zdravlje tokom celog životnog veka. Takodje, bavljenje sportom kroz model sportskih sistema vrednosti i ponašanja, požrtvovanja, socijalizacije i poštovanja protivnika pozitivno utiče na disciplinu, ponašanje i odnos prema životu.

PADI KURSEVI RONJENJA - CMAS ŠKOLA RONJENJA - RONILAČKI KURSEVI:
- Open Water Diver (OWD),
- Advanced Open Water Diver (AOWD),
- Rescue Diver,
- Divemaster,
- Emergency First Responce

PLIVANJE:
Škola plivanja za decu uzrasta od 4 godine i starije
Rekreativno i takmičarsko plivanje za sve uzraste
Korekcije stila i tehnike plivanja

RONILAČKE SPECIJALNOSTI:
- Ronjenje u suvom odelu,
- Pretraživanje,
- Podvodna navigacija,
- Balansiranje,
- Nitrox,
- Ronjenje na visinama,
- Dubinsko ronjenje,
- Noćno
Klub 17
Adresa
Južni Bulevar 17, Kaludjerica
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3411-226
Telefon
063/816-5335
Telefon
064/13-23-550
Klub 17, smešten u šumi starih četinara, pruža fantastičan osećaj mira i udobnosti.
Ponuda koju sačinjavaju veliki otvoren bazen sa dva djakuzija, tereni za odbojku na pesku i tenis koji su takodje osvetljeni za noćno igranje, svlačionice, tuševi, plažni bar, par otvorenih terasa, svrstava nas u grupu mesta koja su atraktivna i interesantna sama po sebi a od ove sezone proširili smo naš asortiman ponude pridodajući ovom klubu i restoran italijanske nacionalne kuhinje sa izvrsnim kulinarskim specijalitetima i bogatim izborom kvalitetnih domaćih i internacionalnih vina iz različitih krajeva sveta kao što su Francuska, Italija, Čile, Južna Afrika, Australija itd. Klub 17 je mesto na koje rado dolaze porodice, i svi oni koji žele da se opuste i relaksiraju i provedu nezaboravne trenutke odmora s nama.
Stari DIF
Adresa
Deligradska 27
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2658-747
Telefon
011/2688-906
Telefon
011/2682-902
Email
info@staridif.rs
Један од најомиљенијих програма у Градском центру за физичку културу, како код полазника, тако и код тренера је обука пливања за бебе. Програм обухвата најмлађи узраст и јединствено се изводи већ годинама у овом центру.
Plivanje Boda Roda
Adresa
Blok 45 / OŠ Branko Radičević
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3232-714
Telefon
011/158-391
Telefon
063/346-435
Škola plivanja Boda Roda u Osnovnoj Školi Branko Radičević na Novom Beogradu.
# Tri puta nedeljno
# Obuka neplivača
# Obuka polu-plivača
# Sportska škola
Sportsko rekreativni centar 11 APRIL
Adresa
Autoput 2
Adresa
Novi Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2672-939
Namenjen je za takmičenja u plivanju, vaterpolu, kuglanju, stonom tenisu, košarci, odbojci i tenisu. Ima univerzalnu sportsku dvoranu sa 300 mesta za sedenje, 3 otvorena i 2 zatvorena bazena i 2 otvorena teniska terena. Od pratećih sadržaja ima svlačionice, restoran, klub i pres centar.
Sportski centar KOVILOVO
Adresa
Zrenjaninski put 170
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2075-200
Na površini od 26 hektara, okružen sa 100 hektara šume, pored Hotela "President" sa otvorenim bazenom i kongresnim centrom, nalaze se i: vrhunska strelišta za leteće mete i sporting kompakt, sportski tereni (otvoreni i zatvoreni) za fudbal, košarku, odbojku, rukomet i tenis, fitnes centar sa saunama, relaksacionom masažom, đakuzi kadama i solarijumom, igraonica za decu i trim staza kroz šumu. Tu su i kafe restoran i prodavnica sportske i lovačke opreme i oružja.
Sportsko-kulturni centar OBRENOVAC
Adresa
Kralja Aleksandra I 5
Adresa
Obrenovac
Adresa
Srbija
Telefon
011/8723-052
Sportska hala ima 3500 mesta i namenjena je za rukomet, odbojku, košarku, karate, tenis, boks i džudo. Ima i 2 olimpijska bazena (otvoreni i zatvoreni) i dečiji, sa 500 mesta za gledaoce.
Sportsko rekreativni centar MILAN GALE MUŠKATIROVIĆ
Adresa
Tadeuša Košćuška 63
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2182-242
Poseduje 2 otvorena bazena (rekreativni i vaterpolo), 2 zatvorena bazena (olimpijski bazen sa tribinama za 600 gledalaca i mali bazen za obuku neplivača i terapeutske namene). Dopunski sadržaji za kupače su: mini golf, stoni tenis, odbojka u pesku, otvorena kuglana. Ima i 2 zatvorene sportske sale za košarku i mali fudbal, 8 teniskih terena i 2 betonska terena. Ima sve potrebne prateće prostorije (svlačionice, restoran, klub, pres centar).

Fiziosaunski blok opremljen je za fizikalnu terapiju, saunu, ručnu masažu, hidromasažu i solarijum.

Centar organizuje i razgledanje Beograda sa reka brodom i boravak na planini u svojim objektima na Divčibarama.
Centar za fizičku kulturu VRAČAR
Adresa
Sjenička 1
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2452-342
Objekat u Sjeničkoj 1 ima sledeće sadržaje: veliku salu, ofo salu, salu za borilačke sportove, dve muške i jednu žensku teretanu, zatvoren bazen sa saunom i otvorenim sunčalištem, mali bazen i dve sale za ples. Pored objekta je poseban kompleks teniskih terena pokriven balonom u zimskom periodu. Objekat u Južnom bulevaru 69 ima u samoj zgradi samo svlačionice, a oko objekta teniske terene, rukometne i košarkaške terene, kao i posebnu zgradu sa svim potrebnim sadržajima i balonom za mali fudbal.
Sportski centar BANJICA
Adresa
Crnotravska 4
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2667-999
Centar sadrži zatvoreni olimpijski bazen (2000 mesta za sedenje i 1000 za stajanje), 2 otvorena olimpijska bazena, 6 teniskih terena. Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, hidromasaža, trim sala, teretana. Centar je predviđen za održavanje sportskih takmičenja na vodi i to vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje, kao i za takmičenja u tenisu.
Strane:
2 >