Taebo - Tereni
Forest Fitness Club
Adresa
Takovska 45a
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/27-69-689
Telefon
011/32-93-186
Email
forestfit@gmail.com
FOREST je idealno mesto za Vas i Vašu porodicu.

Klub pozitivne energije, bez profesionalnih sportista u kome ćete se osećati kao kod kuće.

Opremiljen i klimatizovan, sa saunom, masažom i trenerima koji su tu za Vas biće Vaša oaza od svakodnevnih obaveza.
U blizini se nalazi i botanička bašta, kafić, tako da možete uživati i posle treninga .

Uživanje može biti Vaš način života
EXTREME GYM
Adresa
Venizelosova 21
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3391.552
Telefon
011/3391.553
Email
extremegym@x3mgym.com
Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela.
FITNESS CENTAR D&D
Adresa
Gramšijeva 5
Adresa
Novi Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/ 2608-332
Telefon
011/2608-349
Email
fitnes.dd@gmail.com
Fitnes centar D&D opremljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima za fitnes i rekreaciju. Prostor je multifunkcionalan i sastoji se od 4 sale za vežbanje, ukupne površine preko 450 kvadratnih metara, opremeljen je najsavremenijim spravama i rekvizitima. Visoki kriterijumi u odabiru osoblja i kreiranju programa kao i raznovrsni programi i sadržaji koji su usmereni ka najširem spektru ciljnih grupa (Sportisti, rekreativci, deca, starije osobe...) garant su da kod nas možete pronaći sadržaj koji će odgovarati Vašim željama i potrebama.
BEOGRAD GYM 1
Adresa
Francuska 26
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
064/1199 635
Email
beogym@beocity.net
Prostor se nalazi u samom centru grada na dva nivoa, površine od 450 m2. Celokupan prostor je klimatizovan i osvetljen prirodnom svetlošću. Na prvom nivou se nalazi mini protein bar. Postoji oko 30 sprava sa i bez opterećenja, što je pogodno kako za rekreativce tako i za vrhunske sportiste i klubove. Svaki mišić vašeg tela biće sigurno ovde oblikovan. Na drugom nivou nalazi se kardio prostor sa dve trake, dva bicikla, skijaško trčanje i trenažeri marke Life fitness sa posebnim digitalnim programom fitness treninga. U maloj personalnoj sali za aerobik i personalne treninge, programe vode treneri u malim grupama do 10 članova. Velika sala za aerobik povrsine 250 m2 ima posebnu binu sa neizbežnom muzikom.
Ponuda: aerobik, joga, pilates, power pilates, mix aerobik, tae bo, latino aerobik, jessersize, Fat burner, korektivna gimnastika, Capoiera, plesna škola "Flash Dunja".
Strane: