Taekwondo - Klubovi
Taekwon-do klub "SPARTAK"
Adresa
Adresa
Subotica
Adresa
Srbija
Telefon
063494998
Email
office@tk-spartak.com
Email
www.tk-spartak.com
TAEKWON-DO KLUB “SPARTAK” Subotica

Taekwon-do klub “SPARTAK” iz Subotice je nastao kao produkt entuzijasta koji su se ovim sportom bavili kao taekwon-do sekcija “HWA-RANG” od Maja 2003. godine. Da bi Jula 2008 godine bili osnovani kao Taekwon-do klub “SPARTAK” čiji stručni nadzor i treninge vodi Dušan Kojić II Dan.
Organizaciona struktura kluba je:
Predsednik: ing Srđan Zekić
Osnivaš i trener: Dušan Kojić
Sekretar: Nataša Kojić
Naš klub ima dve grupe. Prva grupa broji oko 30 članova i treninzi se održavaju u osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” , u kojoj preovlađuje juniorski i seniorski uzrast. A druga grupa broji oko 40 članova koju čine uglavnom pioniri a treninzi se održavaju u osnovnoj školi “Jovan Mikić”. Pošto klub čine marljivi vežbači od kojih je svaki pojedinac posebana priča, mi tu nebi smo nikog isticali. Ipak, moramo da napomenemo da nam najmlađi član ima 5, a najstariji aktivni član 40 godina. To su sve
Taekwondo club Galeb
Adresa
Nikodima Milaša 17
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
065/515 2535
Tekvondo je dinamičan borilački olimpijski sport i drevna veština poreklom sa Dalekog istoka. Krasi ga izuzetna nožna i ručna tehnika brzina i elegancija. Idealan je za zdravo odrastanje VaŠe dece, jer snaži telo, jača duh popravlja koordinaciju pokreta i koncetraciju. Utiče na pravilno držanje tela oblikuje mišiće razvija borbenost, ali i solidarnost i prijateljstvo.
U našem klubu Vaša deca će trenirati u lepom ambijentu sa najmodernijom opremom i po najvišim svetskim standardima i razviće se u prave ljude na koje ćete biti ponosni.
Zdrav način života i moralne vrednosti koje se uče na treningu stvaraju jaku i zdravu ličnost koja je svesna sebe i okoline i ne traži izazove u vidu alkohola droge i ulice. Izazovi su im takmičenja i polaganja za više pojaseve.
U našem klubu pored učenja ručne i nožne tehnike rada na fokuserima džakovima, rade se i tehnike lomljenja kao i razne poluge. Najbolji takmičari imaju mogućnost da kroz razna takmičenja proputuj
Strane: