Tennis Club Privilege

Adresa
Kneza Višeslava 72
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/357 0222
Teniski klub Privilege se nalazi u jednom od najlepših delova grada, na obodu Košutnjaka. U svom sastavu ima dva otvorena šljakasta teniska igrališta koja u zimskom periodu pokriva najmodernija balon hala, tako da je igranje tenisa moguće tokom cele godine. Klub poseduje i dve svlačionice sa tuš kabinama i ormarićima u koje članovi mogu odložiti svoje lične stvari dok igraju tenis. Takođe klub poseduje ekskluzivan caffe bar koji pruža vrhunsku uslugu i dečije igralište (klackalice, ljuljaške, tobogani...).
Naš cilj je da pružimo uživanje u jedinstvenoj oazi mira dostupnoj svima koji žele da svoje slobodno vreme provedu daleko od ubrzanog tempa gradskog života uz aktivan odmor, zajedno sa porodicom, prijateljima i poslovnim partnerima.
Klub organizuje školu tenisa za sve uzraste. Polaznici škole imaju mogućnost da korste rekete kluba u toku treninga. Škola tenisa obuhvata dva treninga nedeljno u trajanju od sat vremena. Grupe imaju 4-5 polaznika.

Sportovi vezani za ovaj unos:
Tenis

Fotografije:

Komentari:

smeammolo <a href=http://vikaswieier.com>xaikalitag</a> SpeaveDrura http://usillumaror.com - iziananatt Inonsussy http://gussannghor.com HotedgettyCow
19.6.2013
Autor: Demaemiainlrjtv
Autor:
Komentar: