Teretana - Tereni
Wellness land
Adresa
Božidara Adžije 25
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011-34-44-544
Telefon
011-34-44-548
Email
www.wellnessland.rs
* Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu.

* Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

* Wellness Land nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura, program redukcije telesne mase i Wellness-Caffe.

* Sve navedene usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka: (fitness trenera, aerobik-instruktora, fizioterapeuta, pedagoga, lekara i drugog visoko obučenog osoblja)
Fitness studio proeffect
Adresa
Blagoja Parovića 117a - Banovo brdo
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011-354-43-01
Telefon
062-109-58-30
* Stručni tim ProEffect Studija, ugodan i klimatizovan prostor učiniće Vaš trening prijatnim. Treninzi su prilagodjeni fizičkim mogućnostima i željama, radi postizanja zajedničkog cilja.
* Naš koncept rada potpune posvećenosti svakom klijentu ponaosob, čini nas uspešnim i drugačijim.
* Veliki broj zadovoljnih klijenata daje nam satisfakciju za dalji rad.
U okviru programa fitness studija nudimo Vam:
INDIVIDUALNI TRENINZI
VIBRACIONA PLATFORMA
CARDIO PROGRAM - relax, eliptik, traka techno gym
HYPOXI KAPSULA - VAKUUM TRENING
OBLIKOVANJE i ZATEZANJE TELA
REDUKCIJA TEŽINE i CELULITA
MASAŽA - relax, anticelulit, sportska, medicinska
DETOKSIKACIJA
PROBNI TRENING BESPLATAN
Sky wellness
Adresa
Tadeuša Košćuška 63 - SC Milan Gale Muškatirović
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/29-20-820
Telefon
011/29-20-830
SkyWellness je eksluzivni fitness centar na 850 m2 u dva nivoa, namenjen rekreaciji i ostvarenju svih Vaših vežbačkih ciljeva.
Klub sadrži prostrane svlačionice sa suvim finskim saunama, dve sobe za tretmane lica i tela i svim članovima su dostupni klupski peškiri.
Fitness centar je opremljen najsavremenijom opremom renomiranog italijanskog prozvođača TechnoGym i sastoji se iz tri segmenta.
EXTREME GYM
Adresa
Venizelosova 21
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3391.552
Telefon
011/3391.553
Email
extremegym@x3mgym.com
Extreme Gym je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela.
HALA SPORTOVA
Adresa
Pariske komune 20
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2601-658
Pored univerzalne dvorane sa 5.000 mesta za sedenje, ima i fudbalski teren, 2 terena za košarku i 2 terena za mali fudbal. Od pratećih sadržaja poseduje teretanu, fitnes klub i dve sale za borilačke sportove, svlačionice, restoran, klub.
Centar za fizičku kulturu VRAČAR
Adresa
Sjenička 1
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2452-342
Objekat u Sjeničkoj 1 ima sledeće sadržaje: veliku salu, ofo salu, salu za borilačke sportove, dve muške i jednu žensku teretanu, zatvoren bazen sa saunom i otvorenim sunčalištem, mali bazen i dve sale za ples. Pored objekta je poseban kompleks teniskih terena pokriven balonom u zimskom periodu. Objekat u Južnom bulevaru 69 ima u samoj zgradi samo svlačionice, a oko objekta teniske terene, rukometne i košarkaške terene, kao i posebnu zgradu sa svim potrebnim sadržajima i balonom za mali fudbal.
Sportski centar BANJICA
Adresa
Crnotravska 4
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/2667-999
Centar sadrži zatvoreni olimpijski bazen (2000 mesta za sedenje i 1000 za stajanje), 2 otvorena olimpijska bazena, 6 teniskih terena. Od pratećih sadržaja u Centru postoje medicinski centar, sauna, hidromasaža, trim sala, teretana. Centar je predviđen za održavanje sportskih takmičenja na vodi i to vaterpolo, plivanje, sinhrono plivanje, kao i za takmičenja u tenisu.
Tašmajdan
Adresa
Beogradska 71
Adresa
Beograd
Adresa
Srbija
Telefon
011/3240 901
Email
direkcija@tasmajdan.co.rs
Pozivamo Vas da nam se pridružite u objektima Sportsko rekreativnog centra "Tašmajdan", koji svojim raznovrsnim kapacitetom predstavlja jedinstveni centar ne samo u Srbiji, već i u ovom delu Evrope. Kao simbol Beograda i pokretačka snaga sportske, umetničke i društvene avangarde prestonice SRC "Tašmajdan" je oduvek bio interesantan svima koji su na pravi način znali da promovišu svoje poslovanje.
Strane: